söndag 14 mars 2010

livstecken

Herregud, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dåligt bloggande det sista. Förstod inte att efterfrågan var såpass stor på den här bloggen. Ni har fullkomligt bombat oss med mail innehållande frågor om vi lagt ner The Mansion eller om det hänt oss något. Jag kan nu lugna er och informera att så är ej fallet. The Mansion-bloggen kommer existera så länge vi bor kvar på Grönegatan. Vad gäller om det hänt oss något är svaret också nej. Däremot befinner vi oss i en väldigt hektisk period akkurat nu. Vi har många bollar i luften, det är knappt så att vi hinner kommunicera med varandra här hemma i kollektivet. 

Det senaste som vi kan rapportera är att den vane resenären Madde befinner sig i Los Angeles med omnejd (Long Beach) och hon har det fantastiskt bra. Hon skall semestra där i ca en månad och det kan vi faktiskt unna henne. Dock saknar vi hennes långa-blonda-hår-uppenbarelse i The Mansion. Samt hennes ljudliga och levande skratt. 

Moa är även hon bortrest men i den något mindre coola staden Växjö. Eva kör sitt söndagspass på Botulfs och Mastern är hemma för att gå igenom veckan som gått. Har mycket pappersarbete att sortera och många samtal att följa upp. Här är inte en lugn stund och dessutom bär det snart iväg på en bemärkelsedagsmiddag. Det är Charlotte som celibrerar 24 år idag och således anordnar denna bjudning.

Gratulationer Charlotte!

/Mastern

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar