onsdag 23 december 2009

jullov

Måste tyvärr meddela att bloggen mer eller mindre kommer att ta ett uppehåll i dessa bråda tider. Dels beror denna tråkighet på att kollektivet för tillfället är splittrat: Eva tillbringar julen i det just nu förtvivlade Trollhättan, Moa hemma i Tjörnarp och Mastern samt dennes syster Madde celebrerar julen ute på bygden, dvs Munkedal med omnejd. Vi menar att tystnaden lagt sig över The Mansion och att där inte finns något liv under de närmaste dagarna. Undantag är våra silverfiskar som säkerligen lever loppan. Kan riktigt se hur de går loss där hemma på Grönegatan när det är FF. Kanske att de anordnar någon form av julfest eller dylikt och samlar alla sina polare. Synd bara att vi missar deras tillställning.

Det optimala husdjuret för en utfattig student är just silverfisken. Du slipper underhålla ett bo för fisken eftersom den helt och hållet bor i ditt hem och sköter sig själv. Du behöver heller inte köpa någon dyr djurmat eller foder att förse djuret med. Du blir aldrig av med dem utan de ger dig sällskap resten av ditt liv. Med andra ord är vi ganska glada över de små liven. Man ska som de säger; uppskatta det lilla i livet!

Lovar att återkomma till er en snabbis i morgon för att önska er alla läsare en god jul! Är väl medveten om att ni är mycket angelägna om en härlig julhälsning från Mastern med hennes undersåtar.


Ni får så länge hålla till godo med denna behagliga bild på Mastern och hennes julöl. 
Skål på er kära läsare! 

/Mastern

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag heter Annette, jag har en fråga som jag gärna vill att ni tar upp. Förstår om det är mycket nu med alla mail som strömmar in, men man måste ju försöka, orkar inte ligga vaken en enda natt till o fundera på detta.
    Favoritfärg? Motivera!

    SvaraRadera