söndag 20 december 2009

kollektivets julbord

För att ge er läsare lite mer julstämning såhär dagarna innan jul väljer vi att publicera några ljuvliga foton från vårt obligatoriska julbord. Vi hade en mycket angenäm måltid där vi fick möjligheten att ta upp sådant som behövde ventileras. Man kan kalla det för ett slags kombinerat kollektivmöte och julbord. Som tur var slutade detta inte i så värst tråkiga miner utan det var mest positiv respons som lyftes fram. Moa började t o m måltiden med att dela ut hemmagjorda julkort direkt från Tjörnarp, Höör (Moas hemort). Vi blev mäkta imponerade. Inte visste vi att Moa ägde denna konstnärliga ådra. Det är alltid lika kul att bli överraskad av de man tror man känner bäst. 


Det här gjorde ni bra, Eva & Madde. 

Madde älskar att laga mat. Man ska alltid laga mat med ett härligt leende!


Det var bara att slå sig ned efter en hård dag på jobbet. Mastern krävde att bli serverad först av alla. Därefter fick de andra i The Mansion ta för sig av resterna.

Det ska vara kul att laga mat!

Julbordet avslutades med att Mastern tog ton och delade ut julebonus. Deltagarna fick varsitt kuvert innehållande en större summa pengar. Jag rekommenderade dem alla att lägga pengarna på något vettigt. Exempelvis nya och fräscha inredningsprylar till kollektivet eller rentav en gemensam julklapp till deras för alltid tillgivna Master. Det blev tyst ett tag och en efter en började droppa av. Madde gick för att diska i köket. Moa började nervöst plocka med tallrikarna och Eva försvann in på toa. Nåväl tänkte jag och bestämde mig för att låta dem suga på den karamellen ett tag och ta upp det vid ett senare tillfälle.

/Mastern

2 kommentarer:

  1. OCH VARFÖR har inte jag roats av denna blögg tidigare! det här var ju en fantastisk juleklapp! jävla kul blogg
    mvh hilini.blogspot.com
    eder vän i the world wide web

    SvaraRadera
  2. HAHAHA!! fan va kul! det är rätt mastern, din position ska utnyttjas! skicka in era matlagningssmile till schulman, så blir han nog glad! pöss ses i morgon! mvh slicky

    SvaraRadera