tisdag 9 februari 2010

gästinlägg

Då den extremt upptagna Mastern inte har haft någon tid över till bloggandet de senaste dagarna har allas vår Moa tagit saken i egna händer. Detta vet jag uppskattas av er läsare. Vad jag förstått är Moa en omtyckt figur som ni vill se mer av. Här nedan kan ni läsa om hur Moa återger det senaste i The Mansion.

Moa gästbloggar om the Mansion of all the Mansions. Efter att terminen börjat och vi alla med friska tag och nyfikna tag högg in på vår nya kurslitteratur och såg med glädjeblandad spänning framemot tentor och kommande prövningar, har vi nu gått in i en dvala. Skålen på soffbordet är ständigt fylld med naturgodis och soffan ständigt fylld av fyra tjejer som ligger och kollar på film – förutom ibland, då det är köket som är fyllt istället. Eva har dock börjat göra ett ryck, och det är att ta tag i träningen på allvar. Så ikväll medan hon svettades på spinningcykeln satt Mastern och Moa hemma i dunklets mörka vrå och kom i alla fall till tanken att kanske ta fram backgammonbrädan och spela några varv.

Som ni märker är det ett namn som fattas oss ikväll och det är vår kära Madeleine. Hon har också, som Eva, börjat tycka att soffhängandet får räcka, så hon tog bussen upp till Munkedal för att jobba lite extra och tjäna ihop pengar till att bjuda dem andra på en resa till USA. Härligt, Maudenstein, sådana tankebanor gillas. Nästa gång blir det vi som bjuder dig på middag!

Men, nu är det ju så att soffan har framförallt funnits i våra liv på måndagen och tisdagen, så låt oss prata om lite roligare tider. För roliga tider har vi ju faktiskt många av i kollektivet, som ni alla vet (vilket vi har märkt på era många kommentarer att det är många som vill bo med oss). Helgen! På fredagen fick som bekant av Ivanka, ny vän för Moa men gammal för de andra, och vi fann oss direkt med vin i köket. Dock separerades vi för olika utegångar på kvällen, men återförenades alla på natten för mat och häng i köket. Nej, vad skriver jag, för nyttigt vatten och ett godnatt i köket. På lördagen utökades kollektivet ytterligare när tre vänner till Moa kom ner och hälsade på. Även här blev utegångarna olika för kollektivarna, men på natten möttes vi alla upp för efterfestande och en bäddning av tusen madrasser. Tur att kollektivet är redo för allting!! Och så även redo för ytterligare en film… Vi ses kära läsare imorgon, då är det ny dag och nya tag på Iris-dagen, vilket vi alla råkar tycka är ett väldigt fint namn!

/Mastern

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar