onsdag 13 januari 2010

paradise hotel

Alla vi fyra i The Mansion är helt besatta av Paradise Hotel. För ett par timmar sedan föreslog Madde att vi skulle göra vårt egna PH här i kollektivet. Detta förslag var helt genialt tyckte vi andra. Vi har nu satt upp diverse regler och känslan säger mig att detta kan bli något av en succé! 

Det enda problemet vi stött på är huruvida vi ska dela ut de olika aktörerna. För att det ska bli ett bra program samt få fram nervkittlande intriger krävs det att två utav oss spelar män. Eva sa att hon kunde tänka sig att vara man om hon fick vara Greg från PH -05. Från början kom vi överens om att vi bara fick vara säsongens aktörer men vi lät detta passera ändå. Här är i alla fall Eva som Greg:


Givet var att Mastern skulle vara tittarfavoriten Catja:


Moa kunde tänka sig att vara Cimon då hon tycker att han är härlig. Voila, här är Moa:


Madde identifierar sig mest med Jackie så då lät vi henne vara just Jackie:


Sådär ja, då kan spelet börja. Eftersom vi inte har någon singel än så länge erbjöd sig Cimon (Moa) att vara singel tills nästa parcermoni. Vi kom fram till att singelrummet får vara i matsalen, d.v.s som singel får man sova på kökssoffan. Parcermonin kommer vi köra på söndag och då meddelar vi er om vem som får lämna paradiset (The Mansion) och om vi får någon ny joker! *Spännande*

/Mastern

2 kommentarer:

  1. Frågan är om två av oss ska bestraffas för att springa iväg på alpingympa mitt i spelets gång? Vi har inte följt reglerna. Vad väntar?

    SvaraRadera
  2. HA HA
    Så jävla kul. Vem är kufen PH-pontus då!? Alltså det är ngt lurt med honom! Vem håller med?
    Jag kommer eventuellt in i PH den 6/7e febr. Jag är då Dalin. Eftersom jag bara är där så kort. HA HA.

    SvaraRadera