söndag 10 januari 2010

läsarfråga

För ett tag sedan inkom en intressant frågeställning från en trogen läsare. Vi har valt att ta upp denna fråga från Annette. Vi ber dock om ursäkt för det något sena svaret men som de säger; Bättre sent än aldrig!

Hej!
Jag heter Annette, jag har en fråga som jag gärna vill att ni tar upp. Förstår om det är mycket nu med alla mail som strömmar in, men man måste ju försöka, orkar inte ligga vaken en enda natt till o fundera på detta.
Favoritfärg? Motivera!


Hej Annette!

Tack för visat intresse och för din väl valda fråga. Efter att ha diskuterat frågan tillsammans med de andra kollektivarna kom vi fram till att svaret var mycket simpelt. 
Motiveringen lyder: Med tanke på att vi älskar naturen och att vara ett med den, skall vår favoritfärg vara en naturlig sådan. Det, och att vi bor på Grönegatan är bidragande orsaker till svaret. För er som ännu inte kunnat klura ut vilken färg vi syftar på kan jag meddela att färgen vi väljer är grön!

Hoppas att du nu får din nattliga sömn och slipper ligga vaken och tänka på detta i fortsättningen.

Personen har ingenting med inlägget att göra.

Fortsätt gärna att maila till oss. Vi har tyvärr inte hunnit med att ta tag i alla mail än men ska sätta oss någon dag snart och gå igenom dem. Hoppas ni haft en trevlig helg gott folk! 

/Mastern

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar